Data Analytics

INBLOOM Marketing gelooft in data driven marketing met een human touch! Data verzameling en analyse vormen hierbij de basis. Doormiddel van data help ik je bij het genereren van meer business en rapportering van kristalheldere resultaten.

Data Analytics

Data Analytics Implementatie

INBLOOM Marketing maakt gebruik van Google Analytics om data te verzamelen over websites. Wij hebben gekozen voor Google Analytics, omdat het een gratis tool is die gemakkelijk en snel in te zetten is! Google Analytics kan gekoppeld worden aan je Google Ads account.

INBLOOM kan je helpen bij het in kaart brengen van de gewenste acties die doorgemeten moeten worden. In een implementatie van de data analitics plan beschrijf ik precies wat er en hoe deze acties gemeten kunnen worden. Jouw webbouwer kan hier vervolgens mee aan de slag en de codes implementeren, wanneer je geen vaste webbouwer heb werk ik samen met een webpartner die dit kan uitvoeren.

Custom dashboards

Het kost tijd om je data goed in te stellen en te zorgen dat je het juiste meet. Niet iedereen heeft evenveel tijd en de nodige kennis om een uitvoerige analyse te doen in Google Analytics. Voor deze situatie zijn custom dashboards heel erg nuttig. Hierbij maak ik speciaal naar jouw wensen een dashboard in Google Analytics of via Google Data Studio om eenvoudig de status van de gestelde doelen te bekijken.

Google Analytics analyse
Google Analytics training

Google Analytics training

Wil je meer weten over Google Analytics, hoe je de data moet interpreteren of welke analyses je hierin kunt doen? INBLOOM Marketing kan ook op maat gemaakte inhouse trainingen verzorgen.  Dan bespreken we in een kleine setting de belangrijkste aspecten voor jouw website.

Wil je aan de slag met data voor je online marketing, maar kun je hierbij nog wat hulp gebruiken? Ik denk graag met je mee!