ONLINE MARKETING FRIESLAND

Online Marketing Friesland

Hoger in Google met Online Marketing Friesland!

Meer dan 80% van de internetgebruikers maakt regelmatig gebruik van Google. Het wordt gebruikt om informatie over producten te zoeken. Ook om bedrijven te zoeken die specifieke diensten aanbieden. Super belangrijk om hier goed zichtbaar op te zijn dus!

Sta je hoog in de zoekresultaten van Google op de voor jou relevante zoekwoorden, dan bereik je een groot deel van je doelgroep! Dit resulteert in meer bezoekers op je website. Dat wil toch iedereen?

Er zijn verschillende manieren om hoger in Google te komen met jouw website. Door in Online Marketing Friesland te investeren, maak je gebruik van alle succesvolle manieren om hoger in Google te komen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Hieronder staan alvast een aantal opties voor online marketing beschreven.

Online Marketing Friesland

Wanneer je met INBLOOM een Online marketing-traject aangaat gebeurt dat altijd vanuit een duidelijk opgezette strategie waarbij de hele customer journey in kaart wordt gebracht. De customer journey is de “reis” die een klant aflegt wanneer hij of zij een product gaat kopen. De strategie bepalen we aan de hand van jouw doelstellingen.  

De vragen “Hoe kan ik voor een optimale klantbeleving zorgen?”  en nog belangrijker: “Hoe kan ik ervoor zorgen dat de website over de gehele customer journey zichtbaar is bij de doelgroep?” houden mij bezig. Bij zowel oriëntatie, evaluatie als uiteindelijk aankoop moet jouw bedrijf top-of-mind zijn! SEO kan hier een belangrijke rol in spelen, maar wellicht bieden ook andere onderdelen, zoals SEA of conversie optimalisatie, voor jou grote kansen. Dit wordt allemaal zichtbaar gemaakt in een gedegen Online Marketing Strategie.

SEO Friesland

Hoge posities in de zoekresultaten van Google Friesland krijg je helaas niet zomaar, daar is autoriteit voor nodig via zoekmachine optimalisatie! Door het juist inzetten van linkbuilding, door een duidelijke contentstrategie te ontwikkelen, de integratie van social media en door een perfect ingerichte website.

Wanneer we een duidelijk beeld van de prestaties van de website hebben, beginnen we met optimalisatie. De website wordt ingericht, teksten worden herschreven en interne links worden aangepast. We hebben nu een goede basis waarop we verder kunnen bouwen. Vanaf nu gaan we er namelijk voor zorgen dat jouw website een autoriteit wordt.

SEA Friesland

Wanneer je verzekerd wilt zijn van prominente hoge posities binnen Google, en daardoor optimaal vindbaar wilt zijn voor je potentiële klanten, dan kan Google Ads (zoekmachine adverteren) je helpen om deze doelstellingen te realiseren!

INBLOOM heeft de kennis en de tools in huis om je Google Ads resultaten te verbeteren.

Ieder traject is voor mij maatwerk, want iedere opdrachtgever heeft natuurlijk andere doelen. Een campagne kan gemaakt worden op basis van een huidige campagne maar kan ook nieuw worden opgezet. Dat de advertenties perfect aansluiten op de doelgroep, dat de juiste zoekwoorden worden toegevoegd en de juiste biedingen worden gedaan is het belangrijkste. Door te blijven testen wat wel en niet werkt, worden campagnes doorlopend bijgestuurd.

INBLOOM Marketing Friesland

Ik streef naar een open en oprechte samenwerking met klanten. Samen sparren, flexibel zijn en wanneer nodig een stapje harder lopen!

Is dat wat foar jo? Moai! Neem dan vrijblijvend contact met mij op.