Online Marketing Strategie

Wanneer je aan de slag gaat met online marketing, sta je voor ontzettend veel keuzes. Het opstellen van een online marketingstrategie zorgt ervoor dat je duidelijk voor ogen hebt wat je wilt bereiken en hoe je dat gaat doen. Een online marketingstrategie helpt je met het maken van lastige beslissingen omtrent je online aanwezigheid. Wil jij graag een beetje extra hulp bij het opzetten van een solide online marketing strategie? Goed nieuws, dat kan!

Online Strategie opzetten

Ik kan je helpen bij het uitdenken van een online marketing strategie, of gewoon een second opinion geven. Dat doe ik niet alleen op basis van ervaring, maar voornamelijk op basis van onderzoek en data. Samen denken we de meest optimale online marketing strategie uit voor jouw bedrijf!

De keuze voor online marketingkanalen is hierbij erg belangrijk. Het succes van je campagne is voor een groot deel afhankelijk van welke kanalen je wel of juist niet in gaat zetten. Ik kan helpen bij het in kaart brengen van de mogelijkheden en geef advies voor een gefundeerde keuze!

Concurrentie analyse

Het in kaart brengen van de sterktes en zwaktes van de online concurrenten is super waardevol.  INBLOOM Marketing ondersteunt diverse bedrijven met het analyseren van onder andere marktcijfers en trends op online gebied. Denk bijvoorbeeld aan zoekvolumes, online zichtbaarheid of concurrentie in Google Ads. Dit alles natuurlijk op maat gemaakt naar jouw wensen!

Wil jij graag een beetje extra hulp bij het opzetten van de online marketing strategie? En ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?