Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Hoge posities in Google krijg je niet zomaar, daar is autoriteit voor nodig! Zorgvuldig opgebouwde autoriteit doe je door het juist inzetten van linkbuilding. Maar ook door een duidelijke contentstrategie te ontwikkelen. Daarnaast de integratie van social media en door een perfect ingerichte website.

zoekmachine marketing groningen SEO

SEO door INBLOOM Marketing

Wanneer je met INBLOOM een zoekmachine optimalisatie traject aangaat, gebeurt dat altijd vanuit een duidelijke strategie. Deze strategie bepalen we aan de hand van jouw doelstellingen. SEO kan over de gehele customer journey van je doelgroep een belangrijke rol spelen. Je (potentiƫle) klanten oriƫnteren zich immers via de zoekmachine. Zo komen ze in aanraking met jouw merk. Lezen jouw artikelen en raken overtuigd van je autoriteit. Daarnaast maken ze wellicht de beslissing om voor jouw product of dienst te kiezen. Kortom, of je nu beter zichtbaar wilt zijn, meer traffic naar je website wilt generen of het aantal bestellingen wilt verhogen: de mogelijkheden zijn oneindig!

Inventarisatie / Analyse

Techniek, content en autoriteit: het zijn de drie pijlers van een SEO-traject. Dit traject start dat altijd start met een inventarisatiefase. Een zoekwoorden onderzoek is een essentieel onderdeel van deze fase. Aan de hand van zoekvolumes en concurrentie wordt bepaald welke zoekwoorden voor jouw branche interessant zijn. We maken een realistische inschatting van de benodigde inspanningen voor het door jou gewenste resultaat. Tevens worden de kwaliteit van de content en de technische invulling van de website onder de loep genomen. Daarnaast analyseren we het linkprofiel van de website (invloeden van buitenaf) en inventariseren we hoe goed je concurrenten presteren. Dit alles is slechts de basis voor een hoge positie binnen Google.

SEO Groningen
Zoekmachine optimalisatie groningen

Optimalisatie

Wanneer we een duidelijk beeld van de prestaties van de website hebben, beginnen we met optimalisatie. De website wordt perfect ingericht, teksten worden herschreven en interne links worden aangepast. We hebben nu een goede basis waarop we verder kunnen bouwen.

Vanaf nu gaan we er namelijk voor zorgen dat jouw website een autoriteit wordt. Zoekmachine optimalisatie bureau INBLOOM beheert je linkbuilding en linkmanagement. Door middel van kwalitatieve content en de juiste links (in de juiste context) wordt aan de reputatie van de website gewerkt.

SEO kan hier een belangrijke rol in spelen, maar mogelijk bieden ook andere onderdelen, zoals SEA of conversie optimalisatie, voor jou grote kansen. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?