Social Media Marketing

Social Media is niet meer weg te denken als onderdeel van de totale online strategie. Hierbij vormt de customer journey in combinatie met jouw online ambities natuurlijk de basis. Als social media specialist ken ik de mogelijkheden van de social platformen. Ik kan je helpen met een complete social media strategie of het opzetten van social advertising. Ik lever natuurlijk het liefste een service die jouw online (social) ambities kan waarmaken!

social media adverteren

Social marketing strategie

Met een goede social media marketing strategie bereik je meer! Daarom kijk ik samen met jou hoe we de juiste social marketing strategie kunnen creëren die jouw doelen behaalt. Hierbij werk ik vanuit de customer journey en het “See Think Do Care” model van Google. Zo kunnen we in kaart brengen waar je doelgroep actief is en in welke face die zich bevindt.

Natuurlijk streef ik naar naar synergie en kijk daarom ook naar de mogelijkheden voor SEO, SEA, Content en CRO om een optimale inzet te realiseren. Zo zorgen we er samen voor dat je passende content creëert die aansluit bij jouw doelgroep, maar ook cross mediaal inzetbaar is! Dus dat jouw bedrijf goed zichtbaar is op verschillende media voor je doelgroep.

Social Media Adverteren

Social media adverteren biedt volop mogelijkheden om in beeld te komen bij je (potentiële) klanten. Denk hierbij aan promoted posts op Facebook om meer traffic te creëren, LinkedIn advertenties om zakelijke leads te genereren of YouTube advertenties die jouw branding een boost geven.

INBLOOM Marketing zorgt voor effectieve en kostenefficiënte advertentiecampagnes die bijdragen aan jouw online doelstellingen. En door advertenties te targeten op bijvoorbeeld demografische of intentie gerichte data, zorgen we dat de deze alleen getoond worden aan de personen binnen jouw potentiële doelgroep.

Benieuwd hoe social media marketing bijdraagt aan jouw online ambities? Neem dan vrijblijvend contact op,  ik denk graag mee over jouw (online) succes.