Zoekmachine adverteren (SEA)

Wanneer je verzekerd wilt zijn van prominente hoge posities binnen Google, en daardoor optimaal vindbaar wilt zijn voor je potentiële klanten, dan kan Google Ads (zoekmachine adverteren) je helpen om deze doelstellingen te realiseren! INBLOOM heeft de kennis en de tools in huis om je AdWords resultaten te verbeteren.

Zoekmachine optimalisatie groningen SEA

 Hoe verloopt een SEA-traject bij INBLOOM?

INBLOOM is ‘Google Ads Certified’. Dat wil zeggen dat INBLOOM het programma – en dus ook jouw campagnes – op de juiste wijze weet te interpreteren, beheren en optimaliseren. Wat mag een bestelling of aanvraag kosten? Deze vraag is het uitgangspunt van de campagnestrategie.

SEA

Ieder traject is maatwerk, want iedere opdrachtgever heeft andere doelen. Een campagne kan gemaakt worden op basis van een huidige campagne maar kan ook volledig nieuw zijn. Belangrijk is dat de advertenties perfect aansluiten op de doelgroep, dat de juiste zoekwoorden worden toegevoegd en de juiste biedingen worden gedaan. Door continu te blijven testen wat wel en niet werkt, kunnen campagnes doorlopend worden bijgestuurd.

Google Ads binnen de customer journey

De diverse Ads-onderdelen zijn op verschillende momenten in het beslissingsproces belangrijk. Een combinatie met andere disciplines (bijvoorbeeld SEO of conversieoptimalisatie) kan bovendien ervoor zorgen dat je over de gehele breedte van de customer journey zichtbaar zal zijn bij de doelgroep.

Zoekmachine optimalisatie

De invulling van jouw strategie hangt dus af van je doelstellingen. Bijvoorbeeld: wanneer de focus op conversies en rendement ligt, zal het zwaartepunt van de strategie binnen de Doen-fase liggen, met bijhorende SEA-onderdelen: RLSA, re-marketing, shopping en search. Een combinatie met bijvoorbeeld SEO kan ervoor zorgen dat je als bedrijf in alle fases van de customer journey zichtbaar bent bij je potentiële klant.

Wil je meer weten over zoekmachine adverteren (SEA) en heb je interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Leuk! Neem dan contact op met Angelique Hadderingh via 06 30 44 67 03 of stuur een e-mail naar angelique@inbloommarketing.nl