Zoekmachine adverteren (SEA)

Wil je verzekerd zijn van een prominente hoge posities binnen Google? Dan kan Google Ads (zoekmachine adverteren) je helpen om deze doelstellingen te realiseren! Hiermee ben je optimaal vindbaar voor je potentiële klanten. INBLOOM Marketing heeft de kennis en de tools in huis om je Google Ads resultaten te verbeteren.

Zoekmachine optimalisatie groningen SEA

Hoe verloopt een SEA traject bij INBLOOM?

INBLOOM is ‘Google Ads Certified’. Dat wil zeggen dat INBLOOM  jouw campagnes op de juiste wijze weet te interpreteren, beheren en optimaliseren. Wat mag een bestelling of aanvraag kosten? Deze vraag is het uitgangspunt van de campagnestrategie.

Ieder traject is maatwerk, want iedere opdrachtgever heeft andere doelen. Een campagne wordt gemaakt op basis van een huidige campagne maar kan ook volledig nieuw zijn. Belangrijk is dat de advertenties perfect aansluiten op de doelgroep. Dat de juiste zoekwoorden worden toegevoegd en de juiste biedingen worden gedaan.  INBLOOM test continu wat wel en niet werkt, daardoor optimaliseren wij de campagnes doorlopend.

Integratie met andere online marketing

De diverse Ads onderdelen zijn op verschillende momenten in het beslissingsproces van de klant belangrijk. De invulling van hiervan hangt samen met je doelstellingen. Bijvoorbeeld: wanneer de focus op conversies en rendement ligt, zal het zwaartepunt van de strategie binnen de Doen-fase liggen, met bijhorende SEA-onderdelen: RLSA, re-marketing, shopping en search. Een combinatie met bijvoorbeeld SEO kan ervoor zorgen dat je als bedrijf in alle fases van de customer journey zichtbaar bent bij je potentiële klant.

Wil je meer weten over zoekmachine adverteren (SEA)? Of heb je interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?